Suunnittelupalvelut

Rakennuslupapiirustukset, rakennesuunnittelu, rakennustekninen konsultointi sekä valvontapalvelut uudis- ja korjausrakentamiseen.

 • Rakennuslupapiirustukset
 • Rakennesuunnittelu
 • Pääsuunnittelu ja vastaava työnjohto
 • Projektinjohto

Rakennuslupapiirustukset

Rakennuslupapiirustukset Tampere & Seinäjoki

Rakennuksen rakentamiseen ja laajentamiseen tarvitaan rakennuslupa. Rakennuslupa tarvitaan myös sellaisiin korjaus- ja muutostöihin, jotka ovat verrattavissa rakennuksen rakentamiseen. Rakennuslupapiirustukset sisältää yleensä asemapiirustukset, pohjapiirustukset, leikkauspiirustukset ja julkisivupiirustukset.

Rakennuslupapiirustukset:

 • Uudisrakennuksen rakentaminen
 • Rakennuksen laajentaminen
 • Kantavien rakenteiden muutostyö
 • Kosteiden tilojen rakentaminen/laajentaminen.

Rakennusluvan hankinta - olemme apunasi kaikissa vaiheessa

Rakennuslupaa varten laaditaan hakulomake ja piirustusten lisäksi liitetään mukaan erinäinen määrä liitteitä. Rakennusluvan käsittely on yleensä sujuvampaa kun luonnoksia esitellään ja hankkeesta neuvotellaan hyvissä ajoin rakennusvalvontaviranomaisten kanssa. Tässä kaikessa olemme apuna!

Ota rohkeasti yhteyttä, kun olet ryhtymässä rakennuslupaa tarvitsevaan hankkeeseen!

Rakennesuunnittelu

Rakennesuunnittelu Tampere & Seinäjoki - Insinööritoimisto Henri Mäkinen Oy

Rakennesuunnittelu luo rakennukselle tai sen osalle suunnitelmat, joilla varmistutaan toteutettavuudesta ja rakenneteknisestä toimivuudesta. Rakennesuunnitelmat sisältävät lujuuslaskelmat ja piiirustukset.

Rakennesuunnitelmat:

 • Perustussuunnitelmat
 • Runkorakenteiden piirustukset
 • Kattorakenteiden piirustukset
 • Märkätiladetaljit.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta rakennesuunnitelmille!

Pääsuunnittelu ja vastaava työnjohto

Pääsuunnittelu & vastaava työnjohto - Insinööritoimisto Henri Mäkinen Oy

Rakennushanke tarvitsee pääsuunnittelijan, joka huolehtii että rakennussuunnitelmat sekä erityissuunnitelmat (RAK, LVIS) muodostavat toimivan kokonaisuuden. Pääsuunnittelija on hyvä olla mukana viimeistään suunnittelun käynnistyessä ja talotyypin valinnassa.

Vastaava työnjohtaja valvoo rakennustyötä sekä huolehtii, että työmaalla on tarvittavat suunnitelmat ja rakentamista tehdään suunnitelmien ja rakennusluvan mukaisesti. Lisäksi vastaava työnjohtaja pitää rakennustyöstä tarkastusasiakirjaa ja osallistuu työmaan katselmuksiin.

Olemme toimineet pientalokohteiden pääsuunnittelussa ja vastaavan työnjohtajan tehtävissä useiden vuosien ajan, ja aktiivisella otteellamme autamme rakennushankkeen onnistumisessa!

Kysy lisää pääsuunnittelun ja vastaava työnjohdon palveluista!

Projektinjohto

Projektinjohto on laajempi toimintamalli pääsuunnittelijan ja vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Projektinjohtoon kuuluu esim. ammattitaitoisten työntekijöiden valinta, materiaalien kilpailutus ja hankinta sekä työmaan aikataulutus. Palkatessasi meidän projektinjohtoon voit vapaammin keskittyä rakennushankkeen seuraamiseen!

Kerromme mielellämme lisää projektinjohtopalveluistamme!

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai sovitaan tapaaminen!

Palvelemme koko Pirkanmaalla sekä Etelä-Pohjanmaalla.

Ota yhteyttä!